Taas täällä

Viimeisestä kirjoituksesta on aikaa, mutta onneksi syy on iloinen: hääkiireet ja loma pitivät huolen siitä, etten ole ehtinyt kirjoittelemaan tänne. Häistä on nyt 6 viikkoa aikaa, ja vaikuttaa siltä, että alamme myös pikkuhiljaa toipua häämatkan aiheuttamasta väsymyksestä (en voi suositella marraskuuta matkustusajankohtana, tämä on ollut elämämme pahin jet lag). Aurinko ja lämpö sen sijaan kyllä kelpasivat. 🙂

Kirjoittelen tänne kyllä häistä ihan erillisen postauksen hieman myöhemmin. Lyhyesti sanottuna kaikki meni kuitenkin enemmän kuin hyvin, meillä oli aivan ihana hääpäivä!

Meillä oli alunperin tarkoitus myös aloittaa inseminaatiot heti hämatkalta palattuamme. Nyt kävi kuitenkin niin, että viimeisimmällä käynnillä klinikalla lääkärimme kertoi, että hän aikoo vaihtaa työpaikkaa. Tämä pisti meidänkin suunnitelmat hieman uusiksi – haluaisimme jatkaa saman tutuksi tulleen, mukavan lääkärin kanssa. Googlettamalla selvisi, että hän työskentelee nykyään täällä. (Hänen nimellään tätä tietoa ei kuitenkaan löytynyt, vaan selvittely vaati vähän suurempia salapoliisintaitoja…) Tiedotteen mukaan klinikka avataan marras-joulukuussa. Emme ole vielä soittaneet ja kyselleet aikoja, pitäisiköhän soittaa ja tarkistaa onko klinikka edes auki vielä. 😉 Enemmän minua kuitenkin jännittää se, että klinikan vaihto tarkoittaa, että pitäisi mennä edelliselle klinikalle kysymään printtiä potilastiedoistani, ettei samoja tutkimuksia jouduta tekemään uudestaan. Tuntuu pahalta, kun on jo muodostanut hyvän asiakassuhteen paikan henkilökuntaan. Mutta toisaalta olen kuullut, että paikan ainoa jäljellä oleva lääkäri on hieman töksäytellyt naispareille (eli puhunut itsepintaisesti ”itsellisistä naisista”), joten yhteistyö hänen kanssaan ei houkuta. Jotenkin tuntuu, että kaikki viime kuukausien tapahtumat ovat yhdessä saanet aikaan sen, että inseminaatioiden aloittaminen ei tunnu kaikkein kiireellisimmältä asialta juuri nyt, vaikka kaikki muu on valmiina, oljet vain pitäisi tilata.

5 thoughts on “Taas täällä

  1. Kyseinen lääkäri on kyllä mukava, joten itse vaihtaisin. Onko teillä valmiina klinikalla olkia? Miten siinä tapauksessa vaihto toiseen onnistuu? Saakohan niitä mukaan toiselle klinikalle…meillä on muutama olki siellä varastossa, mutta ei vielä ole ajankohtaista.

    Potilastiedot tulee saada, laki sen taitaa ihan velvoittaa, että omat tiedot tulee olla saatavilla.

    • Meillä kävi niin, että saimme tietää lääkärin työpaikanvaihdosta juuri ennen kuin olisi ollut ajankohtaista tilata olkia, joten emme sitten tilanneet mitään. En siis myöskään tiedä, miten niiden siirto onnistuu, sitä täytyy varmaan kysyä suoraan klinikalta.

  2. Meilläkin kävi tänä syksynä niin, että tuttu lääkäri vaihtoi työpaikkaa (samaiseen dextraan) mutta se ei aiheuttanut mitään ongelmia, sillä kaikki tiedot voi siirtää uuteen paikkaan, samoin pakastetut alkiot jos sellaisia on. Lääkäri hoiti itse kaikki tarvittavat tiedonsiirrot jne joten homma sujui helposti.
    T. Anna

  3. Hei! Kävimme tänään tuolla uudella klinikalla tapaamassa sinne myöskin siirtynyttä lääkäriä (lieneekö jopa sama lääkäri :)) eli heillä on jo vastaanotto auki. He ovat vielä väliaikaisissa tiloissa, mutta muuttavat kerrosta ylemmäksi uusiin valmiisiin tiloihin pian. Jos vaihtaa klinikkaa, uusi klinikka noutaa omistamanne oljet vanhalta klinikalta valtuutuksellanne 🙂

  4. Huippu juttu! Pidimme kyseisestä lääkäristä paljon ja jos ja kun maha-asukille sisaruksia toivotaan, niin haluaisimme jatkaa samalla lääkärillä. Tässä asiassa haluan, että lääkäri on henkilö jonka kanssa henkilökemiat toimivat. Myös meille tärkeä asia on, että hoitava henkilökunta myös suhtautuu meihin myönteisesti. Noh, tämä asia on hyvä pitää muistissa jatkoa ajatellen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s